Марко Булат појавио се синоћ на једном престоничком догађају руку под руку са женом Маријом, коју је недавно пријавио за насиље.

Њих двоје су позирали насмејани, па се може рећи да је помирење дефинитивно.

Фото: АТА имагес

 

 

 

- Пољупцима је дошло до помирења, мислим да је то изузетно романтично. Не знам да ли је ова ситуација ојачала наш однос, али искуство те надогради. Кад човек доживи овако нешто он је онда спремнији. Данас сутра кад ти се деси нешто онда то препознајеш и ако си пре реаговао погрешно, онда покушаваш да реагујеш на прави начин и здравији. Због љубави смо се помирили. Не могу да кажем да се неко некоме извинио, већ хришћански праштамо. Сад ко је коме рекао шта... Битно је да живот иде даље. Те негативне ствари остају иза нас - истакао је за домаће медије а нешто касније окренуо је причу:

 

- У афекту ми је свашта изречено, па сам је пријавио. Она је била део многих афера, јесам пријавио насиље у породици. Њене изјаве нећу да коментаришем, нисам сигурно самог себе давио! Видећемо од понедељка да ли ћемо се развести, данас у разговору са њом нисам видео са те стране жељу да брак опстане - говорио је Марко тада у емисији Јоване Јеремић за Пинк.рс.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Ред ТВ принтскрин

 

 

- Када је неко изузетно болестан, незадовољан тиме да није добар партнер, не може због болести да пружи максимум, дође до оваквих ствари, мора доћи до разумевања - додао је био том приликом, док је Марија, пак, у јавности изјављивала да је заправо она та која је претрпела породично насиље, те да има "модрице по леђима и опекотину на нози.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".