Из овог пријатељства родила се идеја да се оснује и фондација "Туцаковић Његомир" чији је циљ превенција против рака дојке и панкреаса.   

-Лаћа ће бити сахрањен поред своје мајке Марине Туцаковић и брата Милоша- изјавила је Љубица Његомир, дугогодишња другарица покојног Милана Радуловића. Она је кроз сузе прича о текстописцу, који је 14. децембра пронађен мртав у Израелу.

- Веома сам потресена, не могу да дођем себи. Лаћино тело ће у Београд бити допремљено у недељу, а онда, још не знам тачно кад, биће сахрањен у породичној гробници на Новом гробљу, поред своје мајке и брата, које је највише волео. Не знам да ли ће се радити обдукција - изјавила је Љубица.

 

 

Лаћа и Љубица су често посећивали гробове својих мајки. Много је боли што ће и свом најбољем пријатељу палити свећу.  

- Последњи пут чули смо се 1. децембра, дан пред његов одлазак у Израел. Рекао ми је да ће сигурно бити ту на мој рођендан, 31. децембра. Тада смо се договорили да, када се врати, обиђемо гробове његове мајке Марине и моје Мериме. Њих две су биле блиске, као и нас двоје. Често смо посећивали њихове гробове заједно и присећали се разних ситуација и анегдота с нашим мајкама. Кад се тамо горе буде срео с мојом мајком, знаће шта да јој каже на саркастичан начин, јер он је то најбоље умео да ради.

- Када бих му се ја или било ко пожалио да има проблеме, знао је да каже: "Ма нек се носе"! Никада ми се није пожалио да би себи одузео живот, желео је да живи! Није користио наркотике, био је чист, знала бих да је другачије. Био је пун планова, писао је текстове, смишљао неке пројекте... Из Израела ми је послао неколико порука у којима ми је написао да је добро и да учи хебрејски - прича Љубица и додаје да је Лаћин отац Александар Радуловић Фута скрхан болом:

- Прехлађена сам, па не могу да одем до Футе, али то ћу сигурно учинити ускоро. Кажу да је најгоре када родитељ изгуби дете, а Фута је изгубио оба сина и жену... Нека му Бог да снагу.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".