Прошло је само три недеље како је Филип Цар постао учесник ријалитија "Задруга 6", а већ је направио љубавни шоу са девојкама.

Фото: АТА имагес

 

-Тијана је била у комбинацији са Филипом, видали су се два месеца и он је био код ње на дан уласка у ријалити. Међутим, много се разочарала када је био са Милицом, па са Александром, још када је чула да постоји и нека бивша задругарка са којом се Филип договорио да буде у вези када она уђе, баш је доживела шок. Приметила је да јој касни циклус, али је сматрала да је то због стреса. Међутим, пре неколико дана урадила је тест који је показао да је трудна- прича извор близак Царевој девојци и додаје:

-Тијана након свега не жели да буде са Филипом. Рекла ми је да ће ових дана да оде код гинеколога како би потврдила да је трудна, јер тест уме да омане. Ако је заиста трудна, рекла је да ће ући у Задругу да Цару лично саопшти то и да се са њим договори како ће даље. Знам да ће он да буде у шоку када је угледа, још ако је стварно трудна то ће га из бацити из колосека-завршава извор.

Филип је други човек у ријалитију, те се не може очекивати да буде веран иако је девојка која је трудна вредна пажње. 

(Стар) 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".