Црногорски поп фолк певач је у поменутој емисији искрено причао о болести и о учешћу у ријалитију: 

- Велики сам емотивац и плачем, али само из немоћи. Разне животне околности могу мушкарцу да натерају сузе на очи - започео је Ћеман и описао једну ситуацију из живота:

- Имао сам скоро један здравствени проблем који је изазвао баш те сузе. Не могу да кажем да сам се уплашио, али прошло је нешто кроз мене и трајало је сат времена, а онда сам почео да функционишем. Психа је заиста чудо, а ја до тада нисам знао колико сам јак.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cemo_cemo_official

 

После тога се присетио болести, како је све текло: 

- У почетку није било страшно, а онда је било много страшно. Кренуле су неке инфекције у грлу. Морао сам се да се јавим на ВМА и третирали су ме тако да су ме буквално спасли од сепсе. Ту није био крај, па сам морао да се јавим и на ОРЛ одељење. Констатовали су да одмах морам да се оперишем. Патолошки налаз који сам чекао месец дана уопште није био добар. Када ми је лекар то саопштио, ја сам престао да га слушам. Само сам хтео да изађем из ординације! Сео сам у кола и почео да плачем. После свега сам добро захваљујући нашим докторима, али и психички сам добро. Певао сам два дана након сазнања да сам болестан, јер ко сам ја ако не радим оно што волим. Нисам хтео да седим кући и да се самосажаљевам - објаснио је певач.

Певач је такође био учесник ријалитија "Двор", али није желео новац из ријалитија: 

- У ријалити сам ушао јер сам био анониман и хтео сам да себи скратим финансијске муке. Нисам ушао због новца иако је у уговору постојала цифра. Када сам изашао, позвао сам Милицу Митровић и одрекао се хонорара од "Двора". Постао сам препознатљив и познат и ја сам добио више него што сам очекивао. Само сам им рекао да не желим да ми се исплати зарађени новац - искрен је Ћемо.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".