Певачица је недавно изјавила да није у контакту са бившим мужем Душаном Јованчевићем и да јој не одговара на поруке, док је са децом у редовном контакту. Сада је свекрва одлучила да тужи Тању због тога што две године није чула ни видела унуке.  

- Она сумња да им је Тања забранила да причају са њом, а њен син Душан не жели да се меша у њихов однос. Тања је причала да је имала проблеме са свекрвом која је увек била на страни свог сина. Причала је да је вређала и да је децу наговарала да не воле своју маму. Када су синови дошли код Тање она је њима забранила да се чују са баком. Чак када причају са оцем и појави се Ана како би их видела на блиц, Тања тада прекида везу.

Фото: АТА имагес

 

- Јасно је Душану више пута ставила до знања да он са децом може да прича, али да његова мајка не може. Тања је јако кивна на њу и не може да јој опрости многе ствари, јер се као жена није саосећала са њом. Колико знам до Тање је сад дошла информација да ће Ана да поднесе тужбу зато што јој брани да има контакт са унучићима, а на све то ће њихов адвокат да напакује како и Душан не виђа децу, како се чује са њима само када Тања то дозволи, те да им она наноси душевну бол. Ана је наводно болесна од када су дечаци дошли у Србију, јер се разболела од туге- изјавио је извор близак певачици.

-Тања је рекла да ће да сачека тужбу, а онда ће да поднесе и она противтужбу јер и даље чува све поруке у којима је свекрва вређала и у којима јој је писала да је синови не воле и да је више никада неће видети након што их је Душан киднаповао и одвео у Аустралију- завршава извор.

(Стар)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".