Дејан Драгојевић је очекивао да ће се јуче коначно развести од Далиле Драгојевић, међутим, то се није догодило, јер се она није појавила на суду.

- Јесте, мајка ме је била испратила, мислила је да ће развод бити коначан. Кева је играла ужичко три дана, долазила нам је комунална полиција кући - казао је Дејан Драгојевић на почетку разговора пред нашим камерама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Дејан Драгојевиц

 

 

- Значи, полиција је долазила, знаш ти шта је то било код нас... Кева само прича са полицијом и игра све време, не може да стане! Неће да стане! Само ради ногама... Колико смо само славили! - додао је победник "Задруге".

 

- Не пратим више дешавања у "Задрузи". Мислим, информисан сам, ал' да сад нешто седим кући и гледам "Задругу", стварно не. Не разочаравам се више у Алекс, толико пута сам раније... То је то. Ја са том особом више немам никакав контакт. Децу, хвала Богу, немам, имовину заједничку немамо, не интересује ме - закључио је Дејан, а више детаља пронаћи ћете у видеу у оквиру текста.

Дејан Драгојевић се, подсетимо, јуче дотакао повезивања Николићеве са кланом Вељка Беливука.


- Не интересује ме то. Ја те људе нити познајем, нити бих да се мешам у то. То је питање за њу, за њену маму, знате коме то питање треба да се постави. Рекао сам, то ме не интересује! Немојте то да ме питате, замисли ја тако да питам... Не занима ме! Са њом немам ништа, не интересује ме, њен живот, њена прошлост, будућност... - казао нам је Дејан Драгојевић тада.

Фото: Јутјуб принтскирн/Задруга Оффициал

 

 

- Моји је више не коментаришу, нико. Све је то било, прошло. Шта у кући да причамо о њој? Моја мајка ради, нема времена да коментарише то. Да већамо шта би било кад би било, ма не... Људи који уђу у живот и изађу не могу да ми помере више ништа, не дозвољавам то - додао је био Дејан бесно за "Блиц".

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".