Брајловић је открио како се сада осећа физички, а потом проговорио и о Маји.

- Добро је, шта да ти кажем. Идем на физикалне, тешко је са штакама, људи ме стално питају, како је, шта је... Али све је углавном добро - рекао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Билал је истакао да Маји неће прећи преко свега што је било претходне ноћи и да је њихова веза заувек готова.

- Испратио сам све, од четири ујутру до кад је трајало, одвратно, фуј. Мислим да је само са мном могла бити и изгледати напољу као жена, да је имала подршку људи, али ето изгубила је све, и мене је изгубила. Нећу бити као остали, нећу више никад бити са њом, никад. Знам да ће ме чекати кад се вратим, ићи ће на мене, али од тога нема ништа. Код куће лежим, поломљена ми нога, а она онако... Очегледно да има емоције и према мени и према њему, а ја ћу се увек склонити кад особа има емоције према две особе, то је нереално. Не знам шта ту више да тражим, покушавао сам, био сам ту, изашао сам, веруј ми, ништа нисам урадио. Она слика што се појавила, то је моја најбоља другарица, она је чак и Маји слала поклоне. Дошла је са својом мајком да ме види. То су глупости, и да сам се сликао, то није оправдање за ово што је урадила - рекао је Билал и наставио:

Он је истакао и да његови родитељи нису били за ову везу, док их је он убеђивао да је подрже, што се на крају и догодило. Само неколико сати касније, Маја је својим понашањем упропастила све.

- Моји нису били за ту везу, нису подржавали, али ја кад сам дошао кући и рекао да сам стварно заљубљен, они су рекли: "Океј, ради шта мислиш да је најбоље, ми мислимо да то није океј, али ако ти сматраш тако, подржаћемо те". Јутрос ми је дошао отац у собу, до јуче ме је подржавао за ту везу, и шта он сад мени да каже кад је оно видео. Чуо сам се и са Такијем, рекао ми је да сам једини момак коме је чак купио и неке поклоне, подржавао то. Ја сам рекао да ћу увек бити уз њу.

Билал је и на свој Инстаграм профил окачио слику на којој се види како лежи у кревету и помно прати развој ситуације између Маје и Филипа.

Фото: Принтскрин Инстаграм/lil.brox

 

 

(Пинк.рс)
 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".