Brajlović je otkrio kako se sada oseća fizički, a potom progovorio i o Maji.

- Dobro je, šta da ti kažem. Idem na fizikalne, teško je sa štakama, ljudi me stalno pitaju, kako je, šta je... Ali sve je uglavnom dobro - rekao je on.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Bilal je istakao da Maji neće preći preko svega što je bilo prethodne noći i da je njihova veza zauvek gotova.

- Ispratio sam sve, od četiri ujutru do kad je trajalo, odvratno, fuj. Mislim da je samo sa mnom mogla biti i izgledati napolju kao žena, da je imala podršku ljudi, ali eto izgubila je sve, i mene je izgubila. Neću biti kao ostali, neću više nikad biti sa njom, nikad. Znam da će me čekati kad se vratim, ići će na mene, ali od toga nema ništa. Kod kuće ležim, polomljena mi noga, a ona onako... Očegledno da ima emocije i prema meni i prema njemu, a ja ću se uvek skloniti kad osoba ima emocije prema dve osobe, to je nerealno. Ne znam šta tu više da tražim, pokušavao sam, bio sam tu, izašao sam, veruj mi, ništa nisam uradio. Ona slika što se pojavila, to je moja najbolja drugarica, ona je čak i Maji slala poklone. Došla je sa svojom majkom da me vidi. To su gluposti, i da sam se slikao, to nije opravdanje za ovo što je uradila - rekao je Bilal i nastavio:

On je istakao i da njegovi roditelji nisu bili za ovu vezu, dok ih je on ubeđivao da je podrže, što se na kraju i dogodilo. Samo nekoliko sati kasnije, Maja je svojim ponašanjem upropastila sve.

- Moji nisu bili za tu vezu, nisu podržavali, ali ja kad sam došao kući i rekao da sam stvarno zaljubljen, oni su rekli: "Okej, radi šta misliš da je najbolje, mi mislimo da to nije okej, ali ako ti smatraš tako, podržaćemo te". Jutros mi je došao otac u sobu, do juče me je podržavao za tu vezu, i šta on sad meni da kaže kad je ono video. Čuo sam se i sa Takijem, rekao mi je da sam jedini momak kome je čak kupio i neke poklone, podržavao to. Ja sam rekao da ću uvek biti uz nju.

Bilal je i na svoj Instagram profil okačio sliku na kojoj se vidi kako leži u krevetu i pomno prati razvoj situacije između Maje i Filipa.

Foto: Printskrin Instagram/lil.brox

 

 

(Pink.rs)
 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".