По завршетку службе у Базилици Свете Марије, анђела и мученика, ковчег са телом Синише Михајловића, између осталих, изнели су Дејан Станковић, Атилио Ломбардо, Роберто Манћини, Марко Арнаутовић.

Фото: АТА имагес

 

Више хиљада људи испратило је Михајловића на вечни починак, а сада се огласила и његова удовица Аријана Рапаћони Михајловић, која се још једном опростила од свог вољеног супруга, али и послала поруку свима.

- Хвала свима на подршци и брижности у овим болним моментима - написала је Аријана.

 

 

Две црвене руже у вазици и мала плишана играчка-лав стоје испред плоче са фотографијом насмејаног Синише испод које стоје датуми рођења и смрти, С леве стране на српском пише "Волимо те", а са десне је уклесан православни крст.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Михајловић се од јула 2019. године борио са леукемијом. У једном тренутку стање му је било боље, па се вратио тренерском послу у Болоњи, али болест се поново вратила. Умро је у петак.

Синиша Михајловић је играо за Војводину и Црвену звезду, пре него што се преселио у Италију где је наступао за Рому, Сампдорију, Лацио и Интер између 1992. и 2006. године. Тренирао је Катанију, Фјорентину, Сампдорију, Милан, Торино, Спортинг и Болоњу, као и репрезентацију Србије.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".