Po završetku službe u Bazilici Svete Marije, anđela i mučenika, kovčeg sa telom Siniše Mihajlovića, između ostalih, izneli su Dejan Stanković, Atilio Lombardo, Roberto Manćini, Marko Arnautović.

Foto: ATA images

 

Više hiljada ljudi ispratilo je Mihajlovića na večni počinak, a sada se oglasila i njegova udovica Arijana Rapaćoni Mihajlović, koja se još jednom oprostila od svog voljenog supruga, ali i poslala poruku svima.

- Hvala svima na podršci i brižnosti u ovim bolnim momentima - napisala je Arijana.

 

 

Dve crvene ruže u vazici i mala plišana igračka-lav stoje ispred ploče sa fotografijom nasmejanog Siniše ispod koje stoje datumi rođenja i smrti, S leve strane na srpskom piše "Volimo te", a sa desne je uklesan pravoslavni krst.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, Mihajlović se od jula 2019. godine borio sa leukemijom. U jednom trenutku stanje mu je bilo bolje, pa se vratio trenerskom poslu u Bolonji, ali bolest se ponovo vratila. Umro je u petak.

Siniša Mihajlović je igrao za Vojvodinu i Crvenu zvezdu, pre nego što se preselio u Italiju gde je nastupao za Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter između 1992. i 2006. godine. Trenirao je Kataniju, Fjorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting i Bolonju, kao i reprezentaciju Srbije.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".