Певач Дадо Полумента и лепа вероучитељица и модна краторка, Селма Мекић венчали су се 12. децембра 2012. године у Новом Пазару, а свадбеном весељу присуствовао је и његов син Доријан из ванбрачне заједница са Аном Маријом Кикош.

Фото: АТА имагес

 

После пет и по месеци брака, Дадо Полумента и Селма су раскинули брачну заједницу која је склопљена по исламским обичајима, а разлог је његов повратак ноћним изласцима што се коси са размишљањима његове супруге, али и њиховом вером. Скандал је настао када је Селма видела супругове фотографије из ноћног провода.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Mekić (@selmamekicc)

Селма је сад за медије проговорила и о разводу.

- Што се тиче положаја жене муслиманке кад је у питању развод не разликује се ништа од осталих жена са Балкана. Некад је развод више био табу тема, сад то више није, јер жене све мање трпе физичко и психичко насиље само да би остале у браку - објаснила је Мекићева.

Подсетимо, како је са певач са Селмом имао шеријатско забављање које искључује љубљење, додиривање, односе и изласке, Дадо је раније изјавио да му ништа од наведеног није недостајало.

Фото: АТА имагес

 

- Откад је упознао Селму, Дадо је заиста покушавао да престане са старим навикама, да се посвети браку, избегне изласке и све што уз то иде јер је био заљубљен. Међутим, у последње време поново излази и то је створило проблеме у њиховом браку. Селма би то и толерисала да се у медијма нису појавиле фотографије на којим је њен супруг окружен девојкама - рекао је својевремено за медије извор близак овом пару.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

(Еxpress.ba/Stil)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".