Миљана је отворила душу о својим емоцијама према Лазару Чолићу Золи говорећи да је свесна да га никада неће преболети, па изразила жељу да напусти ријалити.

- Много ми је тешко због свега, нећу моћи Золу да заборавим. Апсолутно ме ништа више не занима. Желим да се повучем - причала је Кулићева, па кренула да плаче:

- Не могу да изађем на крај са њим. Кидам се у себи, то никога не занима. Знала сам да ће доћи до овога. Види се да ме не воли. Свађа се са мојом мајком, он је пођ*бава. Ја то никад не бих урадила мајци особе коју волим. Његу мајку бих ценила и поштовала, реч јој не бих рекла ружну. Упала сам у такву депресију - причала је сломљена Миљана.

Фото: ПринтскринЈутјуб/ Zadruga Official

 

 

- Иду празници - тешио је Дарко Миљану.

- Свака част празницима, али шта ће мени да промени Нова година? Верујем у Бога, али шта ће мени Божић да промени? Знам колико ће тешко да ми буде. Не верујем да ћу још дуго да издржим овде. Ја сад кад бих отишла, он би певао. Најбоље би ми било да одем кући, да не гледам Задругу док је он овде. Кад бих могла срце да извадим, да ти покажем како се осећам… Није ми ни до чега… Немам са ким да разговарам не могу да причам са мајком о томе - наставила је.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".