Пријатељство Синише Михајловића и Саше Поповића датира још из осамдесет и осме године, када је Миха играо у новосадској Војводини, а Сале још увек живео у Новом Саду.

Фото: Жељко Кнежевић

 

 

Иако су им се путеви у међувремену разишли, њихово дружење није престало. А, колико је Михајловић волео и поштовао Поповића и његову породицу доказ је и његов прошлогодишње појављивање на промоцији албума Сашине супруге, Сузане Јовановић, коју је вест о Синишиној смрти веома потресла.

– Последњи пут смо га видели прошле године, у хотелу Хилтон, на промоцији мог албума, био је са својом супругом Аријаном. Тада је изгледао јако добро,  имао је качкет на глави, био је монденски обучен, а он и Аријана деловали су баш срећно. У том тренутку сви смо мислили да се излечио од опаке болести, јер је цело вече био насмејан и видело се да се добро проводи – са сетом се присећа Сузана.

– Ја се после тога нисам ни видела, ни чула с њим, али се мој Сале са Синишом редовно чуо и дописивао. Звезде Гранда су биле Михина омиљена емисија, а Сале воли фудбал, па су размењивали утиске о овим темама – каже Сузана па додаје како се Синиша осећао током последњег разговора с Поповићем.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Online

 

 

– Сале се последњи пут чуо с њим када је Михајловић отишао из Болоње и од тада се нису чули. Саша га је тада питао како је и он му је рекао да је добро. Он је увек према Салету био искрен, јер су они велики пријатељи још од осамдесет и осме године, када је Синиша из Борова дошао у новосадску Војводину.

- Нама је веома тешко пала његова смрт, а поготово Салету, који га је обожавао и као човека и као фудбалера. Немамо контакт са члановима његове породице, али ево, овим путем им изјављујемо саучешће и жалимо што смо остали без таквог пријатеља – рекла је на крају Сузана.

(Свет)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".