Велики број његових саиграча, пријатеља и колега из света фудбала присуствује комеморацији поводом преране смрти фудбалске легенде Синише Михајловића. 

Међу многима који су се тужним поводом обратили присутнима и евоцирали успомене на Миху био је и Драган Џајић.

Почасни председник Црвене звезде Драган Џајић је неко ко је заједно са Синишом водио Звезду до европског и светског трона.

- Када сам пре три године прочитао вест да је Синиша тешко болестан сачекао сам да видим да ли је то тачно. Међутим како је време пролазило онда ме огхрабрила његова изјава, ова болест и не зна с ким је ушла у коштац - једва је изговорио Драган Џајић и кроз сузе и дрхтав глас наставио:

- Поновићу само неколико речи да не бих овако емотивно причао... Играо је за Војводину, био је један слободан ударац са 40 метара. Рекао са Љупку неће ваљда овај да шутира на гол, он ми је одговорио сад ћеш ти да видиш. Лопта је имала такав ефе да је голман једва одбранио. Ускоро смо послали нашег човека да га позове. Сећао сам се као да је јуче било, питао сам га да ли би играо за Звезду, рекао је као из топа ДА. Синиша је био прзница са великим срцем. Био је прзница, који није волео а губи ни на тренингу. Такав је био и на утакмицама. Не бих желео више ништа да говорим. Много ми је жао, оставио је породицу, пријатеље, остаће вечно запамћен, нек му је вечна слава и хвала.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".