Према речима певача Нусрета Доличанина Нукија, доскорашњи члан, басиста Драган Ђурђелија напустио је бенд, и на своју иницијативу заштитио име "Нервозни поштар", оформио нову групу, а старим музичарима прети, оспорава њихов рад и минира тезге, пише Курир.

- Ми не оспоравамо име Нервозни поштар и желимо им сву срећу у даљем раду. Сада имамо име "Нуки и Салко Динамиташ" и на нашу срећу највећу већину старе поставе. Ми смо ту због музике и публике која воли тај наш дух, ведрину и оптимизам којим зрачимо на претек. Колега Драган је без нашег знања прескочивши све колеге регистровао име "Нервозни поштар", а притом најмање учествовао у изградњи и каријери самог бенда - каже Доличанин и наставља:

Фото: Јутјуб принтскрин/Nervozni Poštar Official

 

- Не разумем овај његов начин понашања, али тако је како је. Већина нас је ту где јесмо и овом приликом желимо да публика схвати ко је изворни део свега тога, а да притом не буде збуњена. Стижу нам разне претње путем мобилног телефона од једног човека, али то ћемо оставити за полицију која је о свему обавештена - завршава Доличанин.

Новинари су покушали да ступе у контакт и са Драганом Ђурђелијом, али он није одговорио на позиве.

Група Нервозни поштар остварила је велики успех осамдесетих година на простору целе бивше Југославије спојивши хард рок и народњаке, уз духовите текстове. Међу њихове највеће хитове спадају песме "Ми смо дрвосјече", "Шљивовица љута", "Југо, Југо, родна грудо", "Нова година", "Циркус Колорадо" и друге.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".