Поред тога, певачица је говорила и о дечку са којим је ухапшена: 

- Нисам ни сматрала да нисам на сцени, али сам се повукла 2017. и стицајем околности отишла у Италију где сам живела у Фиренци две године. Тада ми је требало да се издвојим јер већ дуги низ година нисам снимала. Јесам неке синглове, али то није било пропраћено. Песма "Дуга" је 2011. направила прави бум и постала мегахит, а после тога ниједна песма није достигла такав успех. Хтела сам приватно да се остварим на неким пољима, а некад треба пресећи и повући се. Када сам гледала све из другог угла, схватила сам да је мој животни одабир музика. Повратак сам учестало планирала од 2020. од тог судбоносног повратка из Аустралије и тада су ми се јавили многи аутори да ми нуде песме. Међутим, нисам хтела ништа на силу да радим, а пошто сам била медијски заступљена, сви су сматрали да треба то да искористим. Али ја нисам тај тип - тврди Романа.

Фото: В. Данилов/АП

 

Међу колегама било је оних који су је после пљачке банкомата осудили, али и оних који су остали уз њу: 

- Кад сам се вратила из Аустралије сазнала сам да је прво Лепа Брена са Сањом Ђорђевић контактирала моје родитеље и да су рекле да су ту шта год да ми треба. То су неке ствари које не можеш да заборавиш. Браја ме је чак подржао и јавно, обећао је чак и песму. Било је и оних који су ме испљували, помињали су да сам ја нешто што нисам. Нема везе, не могу сви да те воле. То ми је давно рекла и Верица Ракочевић - открила је певачица.

Жеља јој је била да се оствари као мајка: 

- Хтела сам да постанем мајка у неком тренутку, али ми то није пошло за руком. Отом потом. Било је покушаја, али тако се десило, онда се десила и корона, па несретна Аустралија и онда сам у једном тренутку рекла да желим да направим повратак, снимим песме... Партнер ме је, наравно, подржао. И он сматра да ја имам незаслужено место у односу на мој квалитет. Зато је рекао да је спреман све да учини да добијем све награде за свој квалитет.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".