- Лепо су везани (смех). Трећи пут, прво је била Маја, па Алекс, а сад она. Пријатно им је и лепо се друже. Сад су приморани да буду један поред другог, у буквалном смислу те речи. Ја не да не видим, него не постоји ништа осим симпатија. У "Задрузи" мораш да будеш са неким према коме имаш симпатије. Она је била најбоља другарица од Алекс, Звездан се дружио са Алекс и ето ништа није било, дошао је Цар и демантовао све, а онда је проширио пријатељство са њом. Ја бих волео, прошло је три месеца, волео бих да ми неко каже шта је видео, а да ја то нисам видео. Шта ће да буде сутра? Не знамо - рекао је Мока.

Мока је открио да ли оставља могућност да се нешто деси.

Фото: Јутјуб принтскрин/RAS televizija

 

- Наравно да постоји у тим односима. Кад је било са Алекс рекао сам да Звездану верујем 100%, а Алекс 200%, а да сте ме питали за њу и за Цара, рекао бих одмах. Ту се види разлика. Ја бих могао да будем необјективан, пре бих се убио него да одбраним нешто што је евидентно. То су хипотетичка питања "Да ли нешто може да се деси?", наравно, али ја не верујем да ће да се деси. Евидентно је да једно другом пријају, али на томе је крај. Не могу ништа да кажем осим тога што сам рекао. Код Цара то иде врло брзо, нема, мени је он симпатичан. Иде одмах, једна, друга и то се видело да ће да буде, одмах желе и грле се. Звездан није ни пришао ниједаној од три. Ако се нешто деси, то је крај приче - рекао је Мока, који је проценио и да ли Звезданов однос са Анђелом приснији него са Алекс и Мајом.

- Од момента лисица, пре су само причали. Он свакоме помогне, а она је ту изричита: "Мени не треба", шта ти је не треба? Од кога ћеш ти да се одбраниш? Мени је симпатично, то је "Задруга", треба да се шири љубав. Ово је другарство и једно лепо, обострану присуство. Ја бих волео да дам из прве руке нешто што други не смеју. Да ли може да се изроди? Наравно. Близина утиче ситуацијом. Могли бисмо да се кладимо на кладионици да ли ће нешто бити или неће. Ту су лисице, то је смешно. Они ће, ако осећају да пређу праг лепог понашање, то нико неће моћи да спасе једног или другог - рекао је Мока.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/andjeladjuricic.zadruga5

 

На питање како му се чини Анђела као девојка и да ли мисли да је она тип који би се допао Звездану, одговори је на следећи начин:

- Не верујем, има нешто мистично што ми се не свиђа код девојака, стално брани, врти рукама и мало попује, али једна девојчица млада, згодна. Звезданов тип је тип жене који има, али у одређеним ситуацијама ако волиш плавуше, а намести ти се цркна, а то желиш. Овде је у питању само жеља, да ли неко од њих двоје жели. Ако неко од њих двоје то буде желео, они ће урадити. Ја не верујем да ће Звездан то урадити, ако морам кладио бих се да ће она да повуче први корак. Ништа лоше за њу, тако сам стекао, да Звездан полако њој све више прија, али то је прија и ништа више од тога. Нико не зна шта носи дан, а шта носи ноћ. Мене да сте питали шта ће да буде између Марка и Милице, рекао бих гарантовано спајање, без трунке и не мислим да је лоше. Лепо је рекао један од најпаметнијих, Мики, шта је превара, да се неко заљуби у неког и то показује, то је крај. Шта ћемо са Алекс? Клетве све оне и "Никад у животу", готово. Глупо је што се заклињу. Ја је не оптужујем, нема снагу, вратите и видите да није била снага са тим Дејаном, којег је мени као мушкарца жао. Све ту то неки репови од прошле године, Звездан је нов, Анђела је била прошле године и знамо шта се десило прошле године (Матеја) и сад ћемо да видимо шта ће бити јер је она искуснија - рекао је Мока.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Шта ћу ја у 74. да подржавам или не? Ја подржавам љубав. То значи да је то било јаче него оно што те је чекало код куће. Или није имао стрпљења и толико жеље да не можеш без с*кса 10 месеци. Ко уради има право да каже. Ја подржавам љубав. Мислим да је љубав између мог сина и Ане велика, а да ли је он на искушењу? Јесте. Сад се показује ког је материјала. Да ли може? Може, може да се деси. Не признајем без пипања и додира, а ситно кокетирање, шта је то? Ширите љубав, али немојте преваре... Може и преваре, Алекс каже: "Ево признала сам, јесам", нема ту јесам, него се истражује што је то урадила. Признала, па да је нико више не дира. Анита са Марком и то што је била са Золом, то је ситно - рекао је Мока.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".