Буран живот популарног певача на великом платну ће дочарати Младен Совиљ, који глуми главног лика, док Ациног оца игра Мима Караџић, а менаџера Иван Ђорђевић. 

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Бранки Катић ће припасти улога једне од жена које су имале кључну улогу у Ацином животу, не смем више од тога да откривам - прича извор из продукције за Информер и додаје да је мушка екипа већ добила сценарио и увелико се спрема за снимање.

- Андрија Кузмановић игра жестоког момка са београдског асфалта. Његов лик је упечатљив, сигурно ће се допасти гледаоцима. Недавно је одлучено да Ациног менаџера глуми Иван Ђорђевић, познат по улогама у хит серијама "Убице мог оца", "Тајкун" и "Клан".

Фото: Игор Маринковић

 

 

Андрија је рекао да се радује снимању филма о Лукасу.

- Засад ми се свиђа ово што сам прочитао од сценарија. Видео сам себе у тој улози. Добра је глумачка екипа, играм и са Јовом Максићем, који ми је другар и диван глумац. Цела екипа је фантастична - прича Андрија и напомиње да не сме да открива много детаља о свом лику:

- Играм једног "тврдог" лика са асфалта, то је све што могу да кажем.

Премијера, па концерт Лукасу се допала глумачка екипа која ће гледаоцима дочарати најупечатљивије ситуације из његовог бурног приватног и пословног живота.

- Драго ми је што ће играти таква плејада глумаца, који су постигли успех и код нас и у свету. Нисам их ја одабрао, већ људи који се баве тиме. Не познајем ни Бранку Катић ни Андрију Кузмановића, али ћемо се ускоро срести - кратко је рекао Аца.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Завршетак снимања филма и серије "Кафана на Балкану" очекује се у јулу следеће године, а премијера је планирана за 3. новембар у Арени. 

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".