Пун Месец у Овну ступио је на снагу, јуче, тачно у 16.57 часова, а најтеже ће пасти Овновима, Вагама, Раковима и Јарчевима.

Ован

Овај пун Месец је у вашем знаку, тако да ћете бити у центру пажње. Могуће је да ће вам неке незавршене ствари из прошлости доћи на наплату или ћете бити принуђени да их завршите. Ово је период у коме треба себе и своје потребе да ставите на прво место.

Бик

Ово је период када вам је неопходно опуштање. Могуће је да ћете доћи до великих спознаја, а пратиће вас и унутрашњи притисак да отпустите нешто што сте дуго покушавали да контролишите. Такође, постоји шанса да ћете се суочити са нечим болним из прошлости, али то је неопходно како бисте се исцелили.

Фото: Пеxелс

 

 

Близанци

Ако сте радили на неком групном пројекту, сада је тренутак када ће вам се исплатити или се реализовати. У овим данима је развијена ваша креативност, као и пословне визије.

Рак

Ово је период када ће поље каријере бити посебно наглашено. Коначно би неки планови и пројекти могли да се реализују, а могуће је и да ћете добити прилику да промените посао или каријеру.

Лав

Овај пун Месец је повољан за вас. Доноси вам пуно нових могућности, а срећа ће вам бити наклоњена. Такође, у овом периоду моћи ћете да схватите ширу слику и ризикујете са правом. Ако сте се плашили да нешто урадите, сада је тренутак да стиснете петљу и то учините.

Девица

Пун Месец би могао да допринесе да се неке ваше тајне разоткрију. Такође, отвара се могућност великог удруживања, то може да буде пословна понуда, али и брачна или предлог за улазак у љубавну везу.

Фото: Депозитфото

 

 

Вага

Ово су дани када ће ваши међуљудски односи бити на испиту. Доћи ћете до прекретнице - или ћете неке односе завршити или ћете морати да нађете компромис. За Ваге у озбиљним везама могло би да дође до предлога за брак или заједнички живот.

Шкорпија

Чека вас налет енергије, а астролози саветују да обавезно посетите лекара и одрадите редовне прегледе и контролу, с обзиром да је овај пун Месец нагласио вашу шесту кућу - кућу здравља.

Стрелац

Пун Месец доноси вам пуно страсти и изражену хемију. Имаћете више самопоуздања него претходних месеци, а ови дани би могли да буду веома значајни за ваш љубавни живот.

Јарац

Време је да направите паузу и одморите. Могуће је да размишљате о пресељењу или драстичној промени у животу, а пун Месец би могао да вам помогне да донесете коначну одлуку.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Ово је период у коме ће вам сваки вид комуникације ићи од руке. Ако треба да одржите пословни састанак ово је одличан период за то - јасно и успешно изложићете своје идеје.

Рибе

Засуците рукаве и што пре завршите договорен обавезе, важно је да сада будете темељни и дицсиплиновани, јер овај пун Месец сија у вашој другој кући - кући новца, посла и дневних рутина. Ово је тренутак када можете да добијете повишицу, напредовање или нову понуду за посао.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".