Сазнајте како ће то утицати на ваш знак промене с Меркуром.

Ован

Директни Меркур у Ваги носи вам енергију, а успут сукоби нестају. Ваша пријатељства постају боља, борба се исплатила, боље разумете себе.

Бик

Ретроградни Меркур може бити окрутан, али код вас је утицај на љубав. Сада комуникација постаје јаснија, поновно се осећате као да сте на врху. Решићете проблеме с партнером, однос ће се побољшати.

Близанци

До сада сте били осетљиви, али ускоро креће промена - лакше ћете дисати и бити боље расположени. Осећате нову слободу и енергију, као да сте поновно своји.

Фото: Депозитфото

 

Рак

Осећаћете се као да се ваш распоред враћа у ред, а побољшаћете и односе с рођацима и пријатељима. Важно је очувати мир у односу с партнером.

Лав

Протеклих дана многи су Лавови имали проблеме с технологијом, стицањем знања и презентацијом. Ускоро се све враћа на своје, искористићете све научено.

Девица

Трудили сте се направити велике ствари, међутим некако је све остало на месту. Ускоро крећу промене, ситуација се мења на боље, чак и она финансија.

Вага

До сада су вас прогањале грешке из прошлости, али ускоро креће нова прилика за сјајне ствари. Послујте и постаните креативни, затворите врата прошлости.

Фото: Депозитфото

 

Шкорпија

Недавно сте имали проблема с комуникацијом, али и финансијама. Али, сада сте спремни да се вратите на прави пут.

Стрелац

Ступите у контакт с пријатељима, обратите се драгим људима и реците им што мислите, стиже прави тренутак за то. Правилно ћете артикулисати своје емоције, али и пословне идеје.

Јарац

Ускоро се враћате својој уобичајеној свакодневици, код вас ће бити побољшања и на пословном плану. Међутим, направите равнотежу између посла и љубави.

Водолија Имат ћете жељу за путовањем, као и за дружењем. Бићете задовољни енергијом коју осећате за себе. Занемарите негативне коментаре околине и будите сигурни у себе.

Рибе

Направили сте план и маштали, а сада је право време да кренете у акцију. Отварају вам се нова врата, најава испуњења жеља.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".