Близанци

Мушкарци рођени у овом знаку су интересантне особе - интелигентне, талентоване и друштвене. Многи мушкарци овог знака су уметници, писци, сликари или научници.

Међутим, Близанци ће се тешко одлучити да стану на луди камен. У потрази су за женом која ће имати разумевања - за њихова бројна интересовања, друштвеност, па чак и повремени флерт, којем не могу да одоле. Брак виде као спутавање.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Овом знаку слобода је најважнија, па не чуди што му брак не делује као добра идеја. Више је одушевљен пријатељством или љубављу него породичним животом. Своју партнерку обасипа пажњом и нежношћу, и често се чини да је дубље везан за њу него што је то заиста случај. С њим ћете тешко остварити трајну везу.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Мушкарци рођени у знаку Водолије су велики индивидуалисти и цене своју слободу и независност. Љубав и секс су важни за Водолију, али жеља за неспутаним и ничим ограниченим животом спречава праву, дубоку интимност у љубавним односима. Шармантан је и обожава припаднице лепшег пола, па у животу обично има много веза. Кад се заљуби, спреман је да сву пажњу поклони својој изабраници. Друго је питање колико ће то потрајати.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".