- Кад пукне популарност сви крену да те развлаче, ајде овамо, ајде онамо. У сваком друштву хоће да те виде, на свакој прослави. Сви желе да будеш ту и наравно ту се пије. Зато је битно имати стуб породице и пријатеље, да ти када полетиш кажу: " Друже спусти се мало!" Ја нисам летео високо, али сигурно је да ми је окружење помогло да знам где је тло на којем треба да стојим - рекао је глумац.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

 

На питање да ли му је због велике популарности долазио у искушење да подлегне пороцима, глумац је био јасан:

- Могло је то да се деси и дешавало се. Доста сам пио, заиста јесам. Није то ствар коју треба скривати. Проблем претеривања је када не знаш више шта радиш. Хвала Богу то је сада све дошло на своје место и сада уживам у животу.

Глумац је испричао како је посетио установу за лечење болести зависности где је угледао један натпис који је на њега оставио снажан утисак.

- Био сам на једном месту, са пријатељима сам ишао, да посетимо људе који пате од разних зависности. То није манастир, али се људи лече помоћу вере, али без икаквог насиља и агресије. То је заиста дивно место где се помаже људима. Зове се "Земља живих" и налази се близу Новог Сада. Тамо пише: "Имај веру и меру". У чему? У свему! Чак и у вери. Ни у чему не треба претеривати, и мислим да је баш у претеривању проблем. Када направиш неку меру онда можеш да уживаш у свему - рекао је Окановић у емисији "Сценирање".

(Курир)
 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".