Како преносе домаћи медији, разлог због ког је фолкер на све начине покушавао да сакрије да је по други пут изговорио судбоносно „да“ је то што је његова сада званична супруга, наводно већ скоро два месеца у другом стању.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

 

Како извор близак новопеченим брачним партнерима открива, Лазић се емотивном партнерком оженио само две недеље након сазнања да ће му родити дете.

- Катарина је најрадосније вести поделила с Дарком пре свега 15 дана. Није могао да дође себи од среће. Како би јој доказао да је спреман да брине о њој и беби, питао ју је да се уда за њега и чим је пристала, брже-боље је заказао општинско венчање - наводи извор и открива да су се брачни партнери међусобно договорили да направе интимно славље на ком неће присуствовати чланови њихових породица.

- Иако је многе зачудило што су се венчали без присуства породице, сматрали су да је тако најбоље с обзиром на то да су све испланирали на брзину и да је Каћа на почетку трудноће. Гала славље оставиће за крај следеће године, када се она опорави од порођаја. Породице им то нису замериле, већ су им пожеле сву срећу у браку и даљој будућности - завршава извор за "Ало".

Фото: Инстаграм принтскрин/darkolazicofficial, Фото: Инстаграм принтскрин/ gagic_marina

 

 

Подсетимо певачева одлука да о венчању не обавести своју породицу изазвала је бес и разочарење код његових најближих, који су му јако замерили што су за ово сазнали, као и остали, из медија. Ипак, они, а посебно мајка Бранка, као главног кривца за све виде његову новопечену супругу Катарину.

- Чула сам и ја у међувремену да се мој Дарко оженио. Мене они нису звали, стварно не знам због чега. То морате да питате њих двоје. Они то најбоље знају. Није се ни брату јавио скоро недељу дана. Шта да вам кажем? Он уме да крије такве ствари, а откад је опет у вези с Катарином, зна да ми се не јави данима. То је вероватно она тражила од њега да нам не прича. Наравно да ми је жао што нас није звао на тај леп и срећан дан. Ја сам била чула да су на неком путу заједно, али ето... Имали су сигурно неке важније људе од нас који су присуствовали венчању. То је све што имам да кажем - поручила је разочарана Бранка за "Курир".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".