Стоја Новаковић у последње време се ретко појављује у јавности и медијима, а сада је открила да се сели из Београда за Пулу, те је због чега је није било на јавној сцени. Такође, певачица није пропустила ни да прокоментарише своје колеге.

-Ускоро се селим у Пулу, за неких годину дана највероватније. Нећу престати, али ћу бити на релацији Пула-Београд- прича Новаковићева па се осврће на пријатељства на естради:

Фото: Принтскрин Јутуб/BAP VESTI

 

Како каже, није тачно да је у свађи са певачицом Даром Бубамаром.

-Није тачно, са Даром сам на “здраво, здраво”. То што се она пали на ове медије што воле да пецну, то је већ њена ствар. Мени је она јако симпатична, волим што је сва онако лепршава и добра је другарица стварно. Она се само брзо пали. Ја никада ништа нисам рекла за Дару, а Секу Алексић не бих да коментаришем.

По њеним речима, себе не сматра “краљицом бакшиша”.

-Сви су нешто “краљеви бакшиша”. Ја нисам “краљица бакшиша” него сам једноставно краљица свог посла. Волим да забављам своју публику, а они да ме слушају и гледају. Краљица бакшиша баш и нисам јер се обогатила и нисам нешто. Не радим ја много тих весеља, само понекад изузетке, баш ко има пара. Не могу ја са гране на грану- прича и додаје:

-Такво је време дошло, подржавам некако младе певаче. Драго ми је што их има, мене лично не угрожавају. Треба им дати шансу.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zmijanchev

 

Не крије да се током целе каријере мучи са килажом, али и да ће се можда вратити у плавуше.

-И дан данас се мучим са килажом. Мислим да никада више нећу бити мршава зато што немам вољу неку за неки тренинг, не волим да се патим него да једем. Једва чекам Божић да се добро наједем. У плаву боје косе се можда и вратим, то се не зна - каже певачица за “Блиц”.

За разлику од већине својих колега, она не ради за празнике.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/O Kanal

 

- За Божић и Светог Николу сам увек код куће, не радим тада јер су то моји празници - каже Стоја која сама спреми трпезу за породицу и госте:

- Све радим ја. Увек сам била робиња у својој кући, шалим се. Све нормално као и код свих. Сарма, печење, супице, чак и чесницу сама спремим. Гледам да све стигнем да то буде права породична идила.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".