Венера је данас прешла у знак у знак Јарца, те полако улазимо у фазу када се активирју прошлост и кармички односи.

Јако је важно спознати истину свог односа и прихватити ствари онакве какве јесу. Без улепшавања и претварања. У хороскопу Венера је кључни део за процену колико можемо примити и дати себе и своју љубав, важан предуслов за добре и квалитетне емотивне дносе. Када Венера транзита у знаку Јарца јако је важно донети важне одлуке о себи и својим наредним корацима. 

Фото: Профимедиа

 

 

За Овнове овај период је веома стресан јер под утицајем ове Венере могу имати осећај љубоморе и осећај да их партнер блокира на све могуће начине. Савет је да не улазе у конфликте и да се што више друже са пријатељима, да би на тај начин избегли потенцијалне раскиде.

Када су у питању Бикови, Венера у знаку Јарца делује јако позитивно на њихове односе у љубави. Најважнија порука ове Венере јесте да се посвете партнерском односу, а они који су слободни имају могућност да обнове везу из прошлости са особом коју већ дуго нису видели. 

Близанцима је ово веома тежак период због утицаја Марса у Близанцима и ретроградног хода. У овом знаку може им донети само "враћање на старо" или обнављање љубавне везе из прошлости. Ако су у стабилној вези до краја године могу имати проблем у комуникацији због површног односа. 

Фото: Профимедиа

 

 

Што се тиче Ракова, за њих је ова Венера веома лоше постављена, односно ствара има осећај непријатности и немогућности да се добро осећају својој кожи. Многи Ракови ће преиспитивати свој однос према партнеру, а они који су слободни, имаће велико разочарење што се тиче комуникације са особом у знаку Лава или Овна. 

Када су у питању Лавови, њихова ситуација је стабилна и њихове емоције су стабилне. За све оне Лавове који су у соло варијанти, могуће је да ће обновити контакт са особом из прошлости која највише може имати везе са иностранством или је тренутно ван земље. 

За Девице ово је веома леп период, имаће опцију да покрену неке нове планове са партнером. До краја године могуће једно лепо путовање ван земље. Што се тиче слободних Девица, Венера им доноси обнављање везе са особом из прошлости у знаку Бика или Овна. 

Ваге су под јако великим притиском што се тиче Венере. Њима је Меркур у Јарцу донео веома непријатне вести када су у питању односи са партнером. Најважније је стрпљење и не доносити нагле одлуке до 22. децембра. Слободне Ваге могу бити веома брзо разочаране одлукама потенцијалног партнера.

Шкорпије це донети велику одлуку која позитивно утиче на њихов однос са вољеном особом. Најважније је што ће морати да направе велику прекретницу у свом начин размишљања и да смање потребу за љубомором и контролом партнера. Слободни припадници овог знака имају занимљив састанак до краја године са особом у знаку Ваге или Лава. 

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелци су под утицајем Венере у Јарцу, али на веома драматичан начин и имају осећај да им много тога не иде како они желе и планирају. Венера активира њихово поље тајни и најбољи савет је да се повуку и не доносе нагле одлуке. Слободни припадници овог знака могу имати занимљиву информацију о особи која им се веома допада. 

За Јарчеве ово је веома битан период јер се Венера налази у њиховом знаку и активира стабилне одлуке по питању љубави. Слободни Јарчеви могу рачунати на занимљиве прилике и упознавање нових потенцијалних особа. Најважније је да имају довољно стрпљења и истрајности када су у питању нова познанства. 

Водолије су под утицајем Марса у Близанцима и ова позиција Венере не доноси им неке велике промене или новитете. Стабилни односи остају онакви какви јесу, а они који су у соло варијанти имаће превише пословних планова и мало времена за себе. 

Када су у питању Рибе, утицај Венера је веома занимљив јер могу донети јако важне одлуке по питању заједничког живота или потомства. Слободне Рибе могу упознати особу у знаку Лава и Бика и то би била јако занимљива потенцијална веза од фебруара. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".