Лепа глумица и бивша водитељка популарног квиза "Слагалица", Кристина Раденковић, једно је од омиљених ТВ лица многима. Од првог дана када се појавила на малим екранима, она је публику освојила својим шармом и харизмом.

Кристина Раденковић не крије своју породицу, па често имамо прилике да је видимо на друштвеним мрежама како ужива са својим супуругом и малишанима. 

Она сваки слободан тренутак користи да буде са својом породицом, а осим ћерке Таре и супруга Николе, велику подршку има од маме и сестре.

Њена млађа сестра зове се Марина Раденковић и ретко када имамо прилике да је видимо у јавности. Ипак, они људи који знају Кристину и Марину кажу да је Марина њена копија.

Њих две толико личе да се често деси да Марину помешају са познатом сестром. То јој не смета, већ се само насмеши и објасни да је у питању грешка.

На основу ретких фотографија које се могу видети на профилу познате водитељке заиста се може закључити да њих две личе као да су близнакиње. 

Кристина је данас прославила свој 41. рођендан и имала је једну веома необичну жељу коју је поделила са својим пратиоцима на друштвеним мрежама:

- 05.12.1980. у 13.30х снег је био до колена! 42 године касније напољу није ни минус! И не ради се о томе да лично преферирам хладније време, ради се о томе да не може да нам буде нормално да је у новембру 20 степени! За свој рођендан желим да се наша планета опорави за све генерације које долазе! - написала је Кристина, након чега су се познате колеге придружиле честиткама.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".