Николина сестра истиче и да неће бити великог славља, већ у кругу породице јер је почео велики пост, али и да је сада најбитније да се њен брат врати "студијама и послу".

- Требаће му неко време да се привикне, али сигурно ће га другари чекати, стижу ми непрекидно поруке од њих. Трудићемо се да то буде у кругу породице, почео је велики пост, битно да сви будемо заједно - каже Марија.

Фото: Д. Зечевић

 

О томе шта је задесило њену породицу 28. јуна, када је Никола ухапшен од стране косовске полиције, Марија каже да "бира да гледа с ведрије стране".

- Хвала Богу да је жив и здрав, да изађе стабилан, шта друго да кажем. Отишао је да каже ово је моја земља, ово је моја застава, нико не би требало да заврши у затвору због тога, не дај Боже било коме да се то понови.

О помоћи коју су имали током претходних месеци, Николина сестра истиче пре свега помоћ Канцеларије за КиМ.

- Имали смо сву могућу помоћ, долазио је директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић, као и људи из канцеларије, покрили су све правне трошкове, помагали када су мама и тата ишли да га обиђу. Заиста немам речи, хвала им од срца. Долазила је и премијерка Брнабић, имали смо подршку - рекла је Марија. 

(Косово онлине)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".