Nikolina sestra ističe i da neće biti velikog slavlja, već u krugu porodice jer je počeo veliki post, ali i da je sada najbitnije da se njen brat vrati "studijama i poslu".

- Trebaće mu neko vreme da se privikne, ali sigurno će ga drugari čekati, stižu mi neprekidno poruke od njih. Trudićemo se da to bude u krugu porodice, počeo je veliki post, bitno da svi budemo zajedno - kaže Marija.

Foto: D. Zečević

 

O tome šta je zadesilo njenu porodicu 28. juna, kada je Nikola uhapšen od strane kosovske policije, Marija kaže da "bira da gleda s vedrije strane".

- Hvala Bogu da je živ i zdrav, da izađe stabilan, šta drugo da kažem. Otišao je da kaže ovo je moja zemlja, ovo je moja zastava, niko ne bi trebalo da završi u zatvoru zbog toga, ne daj Bože bilo kome da se to ponovi.

O pomoći koju su imali tokom prethodnih meseci, Nikolina sestra ističe pre svega pomoć Kancelarije za KiM.

- Imali smo svu moguću pomoć, dolazio je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, kao i ljudi iz kancelarije, pokrili su sve pravne troškove, pomagali kada su mama i tata išli da ga obiđu. Zaista nemam reči, hvala im od srca. Dolazila je i premijerka Brnabić, imali smo podršku - rekla je Marija. 

(Kosovo online)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".