За саобраћај ће бити затворене саобраћајнице Теразије и Коларчева, а тролејбуска линија 29 привремено се скраћује до Трга Славија и носиће ознаку 29Л, наводи се на сајту градског Секретаријата за јавни превоз.

Возила са линија 24, 26, 37 и 44, као и минибус линија Е2 саобраћаће улицама Француском, преко Трга Републике, Македонском, Дечанском, Булеваром краља Александра и даље редовним трасама.

Возила на линији 31 ће саобраћати делимично измењеном трасом: Студентски трг, Васина, Трг Републике, Македонска, Дечанска, Булевар краља Александра, Кнеза Милоша, Немањина, Трг Славија и даље редовном трасом.

Аутобуси са линије 27 ће у смеру ка Тргу Републике саобраћати делимично измењеном трасом, Булеваром краља Александра, Дечанском, Македонскаом, преко Трга републике до терминала.

Минибус линија број Е9 ће у оба смера уместо преко Теразија ићи од Трга Славија улицама Београдском, Булеваром краља Александра, Тргом Николе Пашића, Дечанском, Македонском, преко Трга Републике и даље редовно, док се линија број 22А укида у поменутом периоду.