Бојанић је истакао да последњих неколико година не може пронаћи песму која ће превазићи досадашње хитове. Притом се дотакао одрастања и детињства: 

-Нисам волео да идем нигде по емисијама, јер нисам имао шта да кажем, а овога пута имам много тога да кажем. Нова песма, Нова година, америчка турнеја, имам разлога да се појављујем.  Сви стари хитови су на Јутјубу и публика може да их слуша.

Фото: В. Данилов

 

-Ја сам једноставно обично сељачко дете из народа које је чувало своје овце, свирало фрулу, певала му мајка, отац, сестра, деда. Живео сам са народом, у народу сам и постао, знам како народ дише и то је основа да бих одабрао песму. Ја сам део тог народа, моју публику изузетно познајем-истакао је певач и споменуо покојног аутора многих хитова Доцу Иванковића који је заслужан и за његову каријеру.

-Он ме је створио, он је у мени препознао певача. Једном приликом ми је рекао да морам да певам народне песме, рекао ми је "Тебе слушају куварице, конобарице, чистачице… Ти си народни човек, немој да правиш неке глупости и лудила, ти си народни певач,певај народу". Он је створио моју каријеру.- искрен је Бојанић

-У Чикагу сам за Нову годину, биће ту још концерата, али не могу све да упамтим све градове, има публика друштвене мреже па може да се информише. После дужег времена и моје паузе, певам нашим земљацима у Америци и просућу душу онако како то ја умем – најавио је Милош.

(Гранд)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".