Војиновић је, како се раније писало, добио писмо од старијег Бојовића у коме му је овај гарантовао за живот, као и заштиту члановима његове породице. Ипак, услов је био јасан - да пред судом прича истину.

Све до тог тренутка, упркос напорима Тужилаштва за организовани криминал да га придобију за сарадњу нудећи повољнији статус, Војиновић је страховао од Делибашића. Када је добио писмо из Шпаније, где Бојовић издржава казну - одлучио је да преломи. 

- Војиновић се много плаши Милоша Делибашића. Иако је члан групе био дуги низ година, реч је о најслабијој карици. Ипак, доста зна, има доста информација, у много тога је учествовао. Он је испричао све у полицији и тужилаштву око убиства Николе Бојовића и Милоша Видаковића у Будви, али је онда добијао претње, па се повукао. Гаранције Луке Бојовића биле су сада пресудне. Бојовић од њега није тражио да лаже и пакује већ да само исприча истину - рекао је раније извор. 

Подсетимо, за убиство Николе Бојовића 28. априла 2013. године осуђни су Милош Делибашић, Саша Цветановић и Ратко Кољеншић. 

Делибашић и Кољеншић добили су по 30 година робије, док је Цветановић осуђен на 35 година затвора. 

(Ало)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".