Серијал је креиран у студију за производњу анимираних садржаја Иерволино Студиос Андреа Јерволина и Монике Бакарди, оснивача матичне компаније Иерволино&Ладy Бацарди Ентертаинмент (ИЛБЕ), а продукцију потписује Арцхангел Дигитал Студиос (АДС) Милоша Биковића. Серијал је реализован уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије.

- Производња оваквог серијала није важна само за Иерволино Студиос и Арцхангел Дигитал Студиос, који су партнерски изнели овај пројекат, већ и за српску креативну индустрију, као и за промоцију наше земље у свету - истакао је председник Вучић и нагласио да ће у знак захвалности за поштовање које указује Србији, као и због бројних пројеката који у нашој земљи запошљавају велики број младих људи, одликовати Џонија Депа на свечаној церемонији на Дан државности Републике Србије.

- Почаствован сам одлуком да будем награђен орденом за заслуге. Биће ми велика част да дођем у Србију 15. фебруара и присуствујем свечаној церемонији. Наставићу да радим на промоцији ваше дивне земље - истакао је Џони Деп захваливши се председнику Вучићу на указаној части.

Председнику су, поред Џонија Депа, пројекат представили и Андреа Јерволино, Моника Бакарди и Милош Биковић.

 

 

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".