Она је на свом Инстаграм профилу сада објавила фотографију на којој је показала како је изгледала када је имала чак 90 килограма.

Током боравка у ријалитију њен отац ју је често називао "мечком Божаном", због чега је Александра често плакала, а онда је решила и да скине вишак килограма.

Сада, када је задовољна својим изгледом, открила је својим пратиоцима како је своју линију довела до савршенста, као и ко јој је у томе помогао.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sandrasuboticss

 

- Иако сам цео свој живот била мршавица, нажалост као и већина људи у свом животу сам упала у једну фазу у којој сам се за мање од шест месеци угојила преко 20 килограма (са 62,63 до чак 90). Била сам тужна и несрећна и утеху сам пронашла у храни. У тим моментима храна ме је смиривала, али сам истовремено упадала у још већу депресију јер сем што сам била незадовољна својим животом, постала сам незадовољна и својим изгледом и то је почело да утиче на моје ментално и физичко здравље. На том путу мог раздора и пропадања у једном моменту се појавила моја мама, која ми је била највећа подршка - написала је Суботићева уз фотографију и тако охрабрила све девојке да раде на свом изгледу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".