Већ недељу дана са породичним пријатељима, међу којима је и водитељка Јована Јоксимовић, супруга Драгана Стојковића Пиксија, Снежана, борави у Катару и из ложе посматра утакмице домаће репрезентације на чијем је челу њен муж. Снежана је одувек била највећа Пиксијева подршка, где год се у свету налазио пратила га је у стопу, одгајајући притом у складу са традиционалним вредностима децу Ању, Марка и Андреу и изводећи их на прави пут. Захвалан је селектор наше фудбалске репрезентације на свему што је супруга учинила за њега, најпре због бројних одрицања које је начинила зарад његове каријере, а имајући то у виду када је дошло време да се као играч опрости од фудбала са лакоћом је то урадио, знајући шта га код куће чека.

Фото: ФСС/АТА имагес

 

Једна фотографија из периода када је одлучио да се пензионише сведочи томе колико је Пикси био релаксиран, нимало тужан, нити носталгичан, напротив врло знатижељан и спреман за нове изазове. Наиме, слика на којој је водитељ Воја Недељковић у првом плану покрај селектора, настала је 2001. године приликом заједничког летовања и боравка на броду. Те године Стојковић је дао званично саопштење да престаје са игром и да жели да се посвети породици.


Супруга Драгана Стојковића Пиксија ову вест годинама је прижељивала и нажалост огромног броја Стојковићевих навијача поменута жеља јој се остварила. Питали су се многи да ли је Стојковић бар још коју годину могао да игра и ако је судити по слици насталој пре 21 годину сигурно је да би могао. Згодан, млад ,у пуној снази жељан победе ипак одлука је пала и није се могло назад, али зато се он фокусирао на транерску каријеру у чему је једнако добар.

Пикси предводи наше момке у Катару, што је један од разлога због којег се сви надају одличним резултатима.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".