Водитељка је проговорила је о легенадарној песми која је посвећена управо њој, али и кући у коју се уселила пре пет година, а крије породичну тајну.

- Увек се осећам фантастично, без обзира на песму 'Ружице, Ружо, Рушка' коју ми је посветио Чола, што је и сам признао у домаћим медијима. Ова кућа у коју сам се уселила је кућа коју је мама дала тати у мираз давне 1935. те године. Мој братанац и ја смо срушуили то и саградили вилу а станари су одлучили да се зове 'Вила Рушка' - говорила је Рушка.

Фото: Милена Анђела

 

 

Рушка је проговорила о жени којој је недавно спасила живот, својим добро познатим реченицама које су често виралне на друштвеним мрежама.

- Било је то прошлог лета, када ми је ћерка била ту, свратила сам са њом у један ресторан, кад ми је девојка поред рекла: ''Ви сте ми спасили живот. У једном тренутку сам дотакла дно живота, узела неке пилуле, а пошто ништа није случајно, упалила сам телевизор и угледала вас када сте говорили о томе да живот нема репризу и да никада не треба себи одузети живот''. Ето, као да сам знала и као да се њој у том тренутку обраћам. Изгубили смо хормон среће, заборавили смо да се волимо. грлимо, љубимо... - открила је бивша водитељка

Као лице које често унесе позитивну енергију где год да се појави, открила је како јој новац није потребан да би била ведра и срећна.

- За 1000 динара и са 1000 еура ћу знати да живим лепо смао ако желим. Са хиљаду динара, отићи ћу у свој омиљени кафић, попити кафу и купити цигарете, а код куће јести качамак. Све је ствар ваше перцеоције - рекла је Рушка.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".