Глумица, манекенка и водитељка Нина Сеничар у новој серији "Попадија" тумачи Дессу, супругу сеоског попа, која је "градска девојка" и сушта супротност осталим мештанкама села. 

"На први поглед, Десса је доста површна, али ће се кроз будуће епизоде показати да заправо није. Она воли тај свет социјалних мрежа, ужива у прављењу селфија. Ја баш нисам тај тип и ја то радим зато што морам. Док је она екстроверт, ја сам мало повученије природе", почела је причу глумица за "Прва.рс", а потом додала да са Десом ипак има и много сличности. 

Фото: Профимедиа

 

"То је улога која је најсличнија мени приватно. Деса и ја имамо много сличности. Чак и неке реплике из серије ја користим у приватном животу, а и обе смо Шкорпије у хороскопу. То су све баш ситнице, али и карактерно смо такође сличне. Она је цео свој живот променила због љубави. Када неког заволи и када неко придобије њено поверење, врло је лојална. Таква сам и ја", истакла је Нина, која је у срећном браку са супругом Џејем Елисом, са којим има ћерку Нору. 

Фото: Профимедиа

 

За разлику од Десе, Нини село и животиње нису нимало страни, а будући да је већи део живота провела у европским и светским метрополама, српска лепотица прижељкује да старост дочека у потпуно другачијем окружењу. 

"Коњичким спортом сам почела да се бавим од пете године. Самим тим, већину детињства сам провела у штали, бавећи се разним сеоским пословима. Мој сан је да једнога дана купим салаш у Војводини и да се тако пензионишем", искрена је била она за поменути медиј. 

Фото: Профимедиа

 

Још фотографија Нине Сеничар погледајте у галерији испод.

ФОТО ГАЛЕРИЈА:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".