Мање се крше мере од увођења строжијих контрола, а данас је извршено 1.156 надзора и издато је 38 налога. Укупна свота казни изности више од два милиона динара.

У Београду, апсолутни рекордери су тржни центри где су издате казне у вредности од око 700 хиљада динара. У великим трговинским ланцима и продавницама укупан износ је 35 хиљада динара. Комунална полиција је још увек на терену те ове цифре могу само да порасту.

У Новом Саду су тржни центри у самом врху са 355 хиљада динара, прате их угоститељски објекти где казне износе 150 хиљада динара.

Нишки тржни центри су на 0 динара, што представља аномалију у односу на друге градове. У већим трговинским ланцима и продавницама казне су наплаћене у износу од 10 хиљада динара и то углавном код запослених, као и у угоститељским објектима 40 хиљада динара, где су кажњени такође радници.

Крагујевачки ТЦ је забележио казне у вредности од 10.000 динара, док су велики трговински ланци, односно продавнице достигле цифру од 395 хиљада динара, доминантно у Макси продајном објекту где је цифра достигла 300 хиљада. У угоститељским објектима, укупан износ казни је 480 хиљада динара.