Да ће Цеца Ражнатовић бити тврд орах у „Звездама Гранда“ показала је већ у првој емисији, када нимало није штедела речи и глас одговарајући на провокације осталих чланова жирија.

Пре неколико дана поново су севнуле варнице између фолк звезде и композитора Александра Милића Милија. Сукобили су се око кандидата, ко ће га узети у свој тим. На крају је Цеца попустила:

‒ Ево, узми овог дечка, ја сам навикла да частим. Себичан си, зато више и не сарађујемо. Створила сам те, био си анонимус. Марина ми је рекла да „има један мали талентовани“…

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTV Pink Official

 

 

Мили се „бранио“ да је и пре Цеце имао хитове, да је сарађивао са Харисом Џиновићем, Јами, Жељком Самарџићем… И да се онда, 1995. године, десила песма „Иди док си млад“, коју је написао за Цецу. Међутим, она је у емисији открила да првобитно није била намењена њој, већ другој популарној певачици.

‒ Ти си ту песму написао Весни Змијанац!

Мили је одговорио да ипак није било тако.

‒ Весни сам написао „Никоме нисам ни мајка, ни жена“, а Марина је рекла да „Иди док си млад“ иде за Цецу.

„Иди где хоћеш, љуби све живо, ал' ипак држи бар неки ниво...“ Мора се признати да Весни ови Маринини стихови уопште не би лоше „стајали“, али сви знамо код кога су завршили ‒ песма је постала један од Цециних највећих успеха.

Препирку је „зачинио“ Саша Поповић, поручивши Милију да је „пре Цеце имао танке хитове“.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".