Ован

Како би победио досаду, Ован непрестану жуди за изазовима. Нове дроге, места и технике ће га држати узбуђенима и заинтересованим. Воли директно убризгавање, турбоинџекшн у мозак а превише приче ће га сморити. Ипак, неће бити на одмет ако му одмах дате сву своју гудру јер може да постане агресиван. Ован би и ракију турао у вену да може. Веома цени када га изненадите поклоном поготово када нема дроге.

Бик

Јако је сензуалан и ужива у опуштеном приступу. Мекани чаршави, велике буксне и опуштена атмосфера ће пробудити његова чула. Бика ни случајно немојте пожуривати. Он пуши џоинт као да му је сваки дан рођендан. Добра масажа врата и рамена ће свакако учинити да он пуши много грама дневно. Капацитет: неограничен. У жаргону познат као ТХЦ.

Близанац

Не могу одолети добром спиду и ексеру. Забавна атмосфера ће привући и задржати његову пажњу. Добар хумор у моментима кад га пуца флеш је за њих најбољи фазон. Гледање цртаних филмова током ушмркавања је за њих прави фетиш. Посебно га ложе нинџа корњаче. У стању су по три дана да препричавају како су се добро провели и како је квалитетна роба била.

Рак

Он је вечити трубадур. Ужива када изражавате жудњу за њим и његовим трубадурским вештинама који једним потезом спале цео џоинт. Добар сканк ће у свако доба дана да пробуди његову страст. Рак обожава храну, стога ће припремљени оброк у угодној атмосфери обавезно зачинити са мрвљеном травком. Иначе у заблуди су да је марихуана индијски зачин. Веома цени када га позовете на ручак и за десерт му спремите колачиће са хашишом.

Лав

Лав жуди за пажњом па самим тим воли да митингује на кокаину. Поред тога што је мегаломан и не почиње мрк сеансу испод пет грама Кизине чисте робе, он је такође и штекара јер мора увек да остави “за сутра”. Лав је јако креативан, зато се потрудите да му извлаците црте у облику чича глише како бисте пробудили његову страст. Наравно, увек похвали “уметника” како фантастично црта јер је сам веома антиалентован.

Девица

Девица има своју злочесту страну која долази на видело када је јако дрогирана. Суптилно козумирање свих дрога не долази у обзир. Тај све паре даје на гудру. Ни за ку**е не одваја. У друштву је омиљен јер увек има највећу количину а и није штекара да се отвори за другаре. Када то чини, то је у стилу великих светских мафијоза. Или пуна кеса или ништа. Девицу дефинитивно сви воле и уживају у њеном друштву.

Вага

Вагу ћете узбудити ексерима. Не оним са градилишта већ од Кизе дилера ту из краја. Обично их зову “чекићари” јер стално ударају по ексерима а ниједан не укуцају и уопште нису запослени на грађевини. Вагу привлачи и спид али само око Нове године јер слави празник по 17 дана. Уме да буде креативна па се често дешава да препродаје дрогу како би зарадила за још и још и још… У друштву овакве ликове још називају и “човек мува” јер како и назив говори, увек нешто мува.

Шкорпија

Само небо је граница када је у питану овај знак. Добар кокс ће вероватно бити сасвим довољан али ово је права аждаја за све врсте опијата. Ако су у журби, могу да утуре у нос буквално све одједном. Да прогутају шлепер екстазија такође није проблем. Ако сте на улици са Шкорпијом, будите опрезни јер бично имају неко наоружање са собом… То раде из страха да ће неко да им изотима дрогу коју поседују. Параноја влада овим знаком.

Стрелац

Стрелац је знак који обожава хашиш. Може да попуши кило и да каже “није ми ништа, дај за још једну буксницу”. Кад му је џоинт у руци, тај не види, не чује, не проговара. Потпуна посвећеност пушењу је његов заштитни знак а џоинт гледа као Богородицу. Воле да се дрогирају у природи, посебно испод неког већег дрвета па кад их покаки птица трипују да је то божијих руку дело. У цркву иде само да би њушкао тамјан.

Јарац

Када је Јарац у питању, открићете њихову страственост према ЛСД-ју у првих неколико минута приче. Свака друга реч му је “ТРИП, ХАЛУЏА, И У ЈЕ***Е КАКАВ ФЛЕШ”. У народу се верује да је ЛСД добио жаргонски термин “ТРИП” баш због Јарчева. Хоби им је да иду дрогирани улицом и да звиждућу народњаке. Тада их пуца флеш к’о сестру на свадби. Имају обичај и да тајно дрогирају људе па се пазите овог знака, може да вам убаци дрогу у хероин.

Водолија

Воли да експериментише. Егзотичне и халуциногене дроге пробудиће његов ум и тело. Воли секс док халуцинира јер, претпоставља се да им је у глави вођење љубави са богом. Врло су побожни и пре сваког дрогирања се прекрсте и кажу “ај боже помои”. Смешно је што стварно верују у ту помоћ одозго, чак гледају у небо сваки пут док то изговарају. Веома је велики љубиељи халуциногених печурака и увек са собом има бар 3 порције у случају да огладни.

Рибе

Рибе су највећи фанови мешања кокаина и хероина. Мушке Рибе имају тенденцију да се облаче као жене кад их пукне рад а код жена је обрнута ситуација. Отуд толико велика количина болесних филмова за одрасле по свакаквим порно сајтовима. Сутрадан се обавезно стиде својих срамних дела као што је смарање комшија по лифту, скидање испред зграде, и куповања 160 кондома за све паре. Када су дрогирани, заљубљују се на сваких 7 минута.