Иако је Катар забранио продају алкохола на Мундијалу, сналажљиви навијачи репрезентације Енглеске успели су добро да се напију.

Енглески фанови били су очајни када је Катар непосредно пред почетак Светског првенства одлучио да забрани продају алкохола.

Двојици енглеских навијача није се допала чињеница да ће трезни морати да прате мечеве националног тима, па су кренули у озбиљну потрагу за пивом. Лутали су катарским улицама како би дошли до алкохола и њихова мисија била је успешна.

У потрази су им наводно помогли локалци.

- Тражили смо пиво и они су нам рекли да ће то средити. Ускочили смо у џип и завршили у великој вили - открива Алекс и додаје:

- Показао нам је мајмуне, егзотичне птице... Било је заиста лудо.

Палата наводно припада сину од једног шеика.

- Упознали смо сина од неког шеика. Одвео нас је у своју палату и показао нам лавове и све остало. Сјајно су нас дочекали. Погледајте око себе, не може боље од овога - истиче Алексов пријатељ Џон.

ФОТО: Зоо врт Палић

 

Алекс се касније огласио и на Твитеру и не крије да је одушевљен начином на који су навијачи дочекани у Катару.

- Не слушајте те глупе медије који костантно с*ру о овој нацији. Изникли су из пустиње и праве неке луде ствар. Зар Велика Британија и Сједињене Америчке Државе нису највећи кршитељи људских права? Арапи су нас топло дочекали. Свако поштовање - написао је Алекс.

Подсетимо, фудбалска репрезентација Енглеске данас против Ирана започиње учешће на Мундијалу у Катару. Тај меч на програму је од 14 часова.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".