Водитељка Јована Јеремић је потврдила да јој се удвара фудбалер, али је открила да је у овом тренутку и даље слободна девојка, те да ће мистериозни спортиста морати да настави да се труди око ње.

Јеремићева је истакла да је до скоро фудбал није занимао, али да је због посла била приморана да се заинтересује за њега.

Фото: АТА имагес

 

- Неко сам ко се не разуме у фудбал, али сам по снимању рекламе са Батистутом морала да се заинтересујем. Мислим да се све ствари у животу дешавају са неким разлогом и да је сада прави моменат да и ја мало више извештавам о фудбалу. Када су извештавале новинарке које немају везе са фудбалом да би се добро удале, зашто не бих и ја која имам све предиспозиције да у извештавању будем апсолутно најбоља? (смех) - каже она.

Јована је признала да је истина да се репрезентативац чије име не жели да открије интересује за њу.

- Не могу ништа да ти откријем, али тачна је информација. Још увек не бих причала о томе. Тренутно сам сама, изашла сам из емотивне везе, мој бивши муж и ја смо стварно велики пријатељи, а у будућности ћу три пута да мерим, једном да сечем. Знате да сам ја озбиљна жена и да су све моје везе биле озбиљне. Ако уђем у везу са фудбалером, то мора бити озбиљно. Једино, ја волим старије, а ово су млађи (смех) - рекла је Јована.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Јована је кроз шалу рекла да нема намеру да иде у Катар и бодри репрезентацију:

- Ако одем деконцентрисаћу репрезентацију (смех), направићу хаос, тако да остајем у Београду и подржавам их одавде.

Јована је, такође, истакла да прижељује још једно дете.

- Волела бих да се остварим опет као мајка, али не сада, кроз пар година. Ја сам жена која сада гради каријеру и жели неке материјалне ствари да обезбеди, рекла је она за "Блиц".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".