Медији су често у време њене највеће популарности истицали како је Лепа Лукић њена супарница и највећа конкуренција, а писало се и о њиховим наводним сукобима.

Да у томе нема истине показује и фотографија која се појавила на једном налогу на Инстаграму на којој Силвана и Лепа позирају заједно, насмејане, као праве другарице.

"Силвана је била велики певач и једина моја права конкуренција. Никада се нисмо посвађале нити смо једна од друге окретале главу. Медији су започели ту игру, дизали тираже, а ми прихватиле утакмицу. Знале смо се понекад лепо насмејати ономе што би прочитале о нама. Мени суза и данас крене кад се сетим Силване. Била је велики човек, дивна жена, сјајан певач и знала је да чува тајне. Никоме нисам поверавала своје тајне осим њој. И ја сам знала за све њене тајне", рекла је једном приликом Лепа.

Након што се у јавности појавила слика уништених кола у којима је Силвана погинула, Лепа је прознала и да је она требала да буде у њима, али ју је судбина спасила сигурне смрти.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/srbabeg

 

"Требало је да будем да истом концерту где је Силвана певала. Али, ја сам се баш тада успавала. А онда ми је, у два сата ноћу, неко закуцао на врата. Ја мислила пљачкаши, кад оно новинари. Рекли су ми зашто су дошли. Хтели су да знају шта се дешавало, да ли се пило. Нисам знала о чему се ради. Онда су ми казали да је Силвана погинула. Стравична трагедија. Од тада нисам села за волан", испричала је чувена певачица једном приликом.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи Шоу

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".