Чекићева је пре две године привукла пажњу изјавом да је Земља равна плоча после чега је била исмевана на друштвеним мрежама: 

- Човек није слетео на Месец иако је равна земља. Наводно слетање на Месец је било 1969. године, тада се моја мајка родила. А ми сад као наводно не можемо, што је и доказано. Холивуд тад и... Месец је пројекција и не знам да ли је раван. Месец се сам пројектује од нечег. Компликовано је - рекла је Андреана.

Неки од коментара су гласили овако: 

"Ова жена се још није опаметила", "Чекићка опет има извалу године", "вратите ову певаљку у основну школу", "блам колико ова Чекићка нема појма о животу", само су неки од коментара.

Андреана је такође изнела и цртеже о томе да је земља равна: 

- Нека ово буде глобус, кад би овако летео, стално би морао да спушта нос, али авион иде другачије. Због гравитације, каква гравитација? Гравитација је недоказана ствар! Само је неко рекао да ова маса пада на под и као то је гравитација. Вратиш се на под кад скочиш, јер си маса, а не због неког магнетног поља -бранила је своју тврдњу певачица.

- Мораћу вас шокирати тиме да ни као дете нисам поверовала учитељици кад је рекла да живимо на ротирајућој лопти, јер су ми моја чула говорила да је то лаж. Одмах сам постављала питања попут: "Како онда не осећамо ротацију? Да ли то значи да људи у Аустралији стоје наопачке? Да ли то значи да се авион прилагођава кривини земље?" Да нам је речено другачије, сви бисмо знали да је земља равна, потписујем - написала је она.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".