Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка МУП-а имала је у уторак хитну операцију која се умало завршила фатално.

Како је "Блицу" потврђено из окружења блиског Хркаловићевој, њој је на редовном гинеколошком прегледу дијагностикован рак материце.

- Карцином је био у поодмаклој фази и хитна операција је била неопходна. Морали су све да јој изваде. Током операције је дошло до погоршања јер јој је пукла и стомачна аорта. Да ли се то десило само од себе или је аорта пробушена током захвата, тек, буквално је једва преживела - испричао је један од њених пријатеља.

Додаје да је Хркаловићева и даље на болничком лечењу, да је добила постоперативну терапију и да се породица и пријатељи надају да рак није метастазирао на кости, пише Република.

Седам операција

Хркаловић је у јуну испричала како јој је због превеликог стреса и малтретирања у МУП здравље било озбиљно нарушено, што је 22. маја 2019. кулминирало руптуром дебелог црева, због чега је прошла бројне операције и, како је рекла, једва извукла живу главу.

- Мени је стрес производила перцепција неправде и психичко злостављање од стране Стефановића које је трајало годинама и које је имало своју кулминацију од 2018. па надаље. Тих годину и по након одласка из МУП-а сам била везана за кревет. Имала сам и сепсу, било је ту и погрешних дијагноза и погрешних операција, направила се та нека, ево стручног назива: трансфихтерична перианална фистула са гнојним апсесима по левој страни тела и на крају ми је живот спасио доктор Зоран Кривокапић и његов колега Горан Баришић којима сам доживотно захвална - рекла је Хркаловић у великој исповести за Објектив.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".