- Миљана какав је твој утисак? - упитао је Дарко.

- Пао ми је камен са срца, јако сам одушевљана какав приступ има Иван са Жељком. Одушевљена сам што ће се свакодневно дружити. Сада имам поверења у Ивана да пустим Жељка за викенд са њим. Драго ми је што је Јелена спустила лопту, ја јој се извињавам јер сам је вређала. Пријатно сам изненађена, доста ми је свађа. Не треба да се размишља о томе, сада све треба да буде лепо. Никада није касно да се промене многе ствари, Жељко тек сада постаје свестан неких ствари, ја искрено мислим да изгубљено време може да се надокнади - рекла је Миљана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Колико ће Иваново пристуство значити Жељку? - упитао је Дарко.

- Наравно да ће му значити, и да ће бити добар однос. Он заслужује најбоље, и то ће лепо утицати на њега. - одговорила је Кулићева.

- Ти и Марија сте се расправљале са Иваном око свега, а сада се све десило спомнтано и природно. Имаш ли у плану и је л би волела да Жељку име оца сада пише уместо НН? - Упитао је Дарко.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Задруга Оффицалл

 

 

- Значило би ми, и хоће то бити. Најемотивније ми је било када сам видела Жељкову срећу, а ни не зна да му је тата - рекла је Миљана.

- Дарко ја сам био спреман на то да ће бити свакаквих коментара, али мени је сада свеједно. О овоме ће говорити наша дела напољу. - рекао је Иван.

- Мортаће да постоји поштовање између нас свих да би Жељку било најбоље.

- Дарко ја сам ставила тачку на све односе сада, ја радим за добробит мог детета. Не занима ме више нико, ни Зола и нико - рекла је Миљана.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".