Звездан Славнић, син славног кошаркаша Зорана Моке Славнића постао је учесник ријалити програма "Задруга 6", а по имању се већ данима коментарише његов близак однос са Александром.

Фото: Небојша Параушић

 

 

Како вам се чини Звезданово понашање у "Задрузи"? Синоћ је први пут попио после дужег времена, шта мислите о томе?

- Да ли постоје две Пинк телевизије, па сви видимо другачије? Словенка види да она Звездана гледа, не гледају се, а онда гледа. Нишлијка је гледала још пре, а шта ми гледамо? Каже да се гледају, она погледа у њих. Ја могу да кажем једну ствар, овде не постоји мишљење. Камере, никад се у историји "Фарме" и "Задруге" није десило да је неко нешто урадио, ако причамо о с*ксу и интимним стварима, а да се није видело. Звездан се само мало опустио, што сам му и ја рекао пре уласка: "Буди опуштен нема чега да се плашиш". Он толико поштује своју жену напољу, да је испочетка бежао, али сад кад више то не ради он је чудан. Кад будемо видели, а видећемо сви и ако ја видим да је Звездан урадио било шта могу то да осудим или не осудим. Ја заиста не знам шта људи гледају. Ја сам максимално објективан и први ћу изрећи критику, само треба да видим зашто. Ја ако сам му отац, једини однос који је интересантан је између њега и Ане. Кажу да се види да је Алекс преварила дечка са Звезданом, машта чини свашта. То погледао, што да не погледа? Све има право, без пољупца и с*кса. То су две релевантне ствари. Мени је криво што Звездан није веселији јер он је весељак, а његова срцепарајућа прича га је спутала да се опусти. Он не пије, сад се опустио. Неки су рекли да испира мозак Алекс, а он је само принципијалан. Он је толико велики магуп за све, да може да каже: "Да ли је то твоја коса?". Па шта и да је питао? Ја њему верујем да он каже да није, али можда је био припит, па није знао. Она му каже: "Какве има везе?", ту је био и Марко.

Фото: Јутјуб принтскрин/РАС телевизија

 

 

Да ли мислите да Александра има неке симпатије према Звездану?

- Она је изузетно стабилна. Ја ако са 73 године то не могу да проценим, онда заиста. Звездан се само опустио и време ће да покаже. Ако ме питате да ли је Звездан у стању и да ли може да направи погрешан корак, јер има неког напољу, ја сад кажем према ономе што ми је дато, да сам изузетно поносан на њега, читам коментаре и укључен сам. Ја морам све да пратим јер ме зову са свих страна, па да могу да реагујем. Већином се напада мушкарац, иако су жене пале после три сата и за једно вече, нема везе. Што су разапели Мају Ковачевић? Шта ако је слободна? Нису они у цркви. Незгодно је. Ако се декларисала и ако је истина да има неког напољу, да је неко чека и да је у вези, показујеш лице неверства, а то нико не оправдава. Слобода 21. века, с*кс је лепа ствар, кажем ако си слободан. Мени је жао што се Звездан од самог почетка није понашао јер не знају пуно ствари о њему. Звездан је завршио први разред у Италији, а шести у Шпанији, у енглеској школи и говори италијански, шпански и енглески. То што се десило, десило се. Он је имао потребу да уђе и каже истину јер 24 године сам ја морао да објашњавам шта се заправо десило, али то више није тема. Ако бисте ме питали шта мислим као отац, а мислим да сам дост урбан, има пуно година и искуства, рођен сам у Београду, у урбаној средини... Да ли ће да се деси нешто? То не може нико да предвиди. Ја знам да је ушао са намером да се то не деси. Ја као отац му нећу ништа замерити у том погледу, он треба да се оправда својој Ани, за коју верујем да му још увек верује. Иако сам са њом имао, што се каже, расправе јер потпуно другачије гледамо.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Задруга Оффициал

 

 

Недавно се у медијима појавила изјава Ане, Звезданове супруге, шта јој се конкретно није допало?

- Ја сам рекао, она је шмекерка, али ја бих то другачије рекао, а не: "Има 46 година". Њему је овај простор Хаваји, у односу на оно где је био. Све за џабе, око тебе лепе, паметне, ружне и глупе особе. За њега је то смешно, у односу на оно што је провео. Он нема алиби ако би нешто урадио, зато верујем да неће урадити. Ако уради значи да то није нека веза напољу, а ја мислим да јесте. Ја сам је питао зашто си дала такву изјаву, она каже: "Не свиђа ми се понашање". Ја јој кажем да ми каже, јер можда ја не видим. Каже да јој се није свидело, па каже нешто. Ја желим да неко потврди моје, да ја нисам у заблуди. Мени је драго што се са Микицом, Микијем, Миљаном дружи, они нису клан, нашли су неки осећај између себе. Њему Мики каже: "Немој мислиће људи, а ми знамо да није", ја да сам ту рекао бих: "Боли ме к*рац шта ће да мисле напољу". Он је рекао да ће намерно да седи поред ње, наравно да треба да се понаша најнормалније. Не можеш да сакријеш, ако према некоме имаш веће жеље. Рођена жена му је замерила како се понаша. Каже да у 46 година такве понашање, иде од једне до друге, у том смислу. Ја сам је питао да каже мени, јер ја то нисам видео. Ја њу разумем кад неког волиш, онда си љубоморан и више не гледаш реално, а ја гледам реално. Волео бих да та веза опстане. Алекс каже да јој је направио кашу од мозга, а он је д*каџија као ћале и хоће да истера правду. Ја могу да верујем и њој и њему, рекла је: "Звездане, можда си заборавио". Њему је стало, видео сам како се брани. Ја ћу да га пребијем због тога што се брани, јер од чега се браниш? Буди мангуп, отац те је цео живот учио да будеш мангуп, а не бараба. Од чега се браниш? Вероватно из поштовања јер има поштовање према особи која га чека напољу. Ја о њој (Александри) не желим да причам, нека прича неко њој близак, али мислим да је 100% стабилна. Највише се отворила кад је рекла да се нађе пиће, а он је намерно отишао са Матором да на себе не би навукао сумњу. Није да се он плаши, него цени. Он не зна какви су коментари. Ја сам борац за правду и поносим се на то, али то пуно кошта и знам колико ме је коштало.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

Ако се, хипотетички, догоди да се деси нешто између Звездана и неке девојке, да ли бисте то подржали?

- Ја сваку врсту среће и задовољства свог сина подржавам као родитељ, али да ли ће то опростити неко ко је њему драг и коме је он драг, нека сам види. Ја немам шта да му кажем, зашто си урадио то у 46 година? Ако је он срећан, ја сам на његовој страни, исто тако бих рекао Ани да је у праву и да је сад потез на њој. То је фер и зато сам ја за*ебан. Појам среће не сме да се меша са задовољством. Мала несретница што је после три сата ушла са Золом, родитељима вероватно није било пријатно, али ја је не бих осудио, 21. век је. Дошла је девојчица и шта ће да ради? Говорим ако си соло, ако ниси буди спреман.

(Пинк.рс)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".