Након дугогодишње борбе са дискус хернијом, Нина Радуловић била је приморана да се подвргне операцији кичме, како би могла да настави нормално да функционише. Захват је извршен прошле године, а квалитет водитељкиног живота од тада је далеко већи, будући да неометано може да обавља пословне и приватне обавезе.

У свему има велику подршку сина Лава (11), којег је добила у браку са глумцем Браниславом Лечићем. Лав је прави мали џентлмен и на све начине се труди да олакша мами.

- Лав ми свакодневно помаже, одувек, а посебно откад сам се оперисала. Од тада нисам подигла ништа теже од две флаше, јер је увек ту мој помоћник Лав, који иде у продавницу са задовољством јер увек заради и неку чоколаду - кроз смех је испричала Нина за магазин "Сторy".

Водитељкина операција додатно их је зближила, а Лав је изузетно брижан дечак, иако не воли да се то иситче у јавности.

Фото: Инстаграм принтскрин/nina_radulovic_official

 

 

- Много је брижан и нежан, мада не воли да то наглашавам у друштву, а ни јавно, јер га је "блам". У његовом узрасту све делује детињасто и бламантно, сви желе да изгледају старије и озбиљније, а кад одрасту, буде обрнуто. Трудим се да му ставим до знања да је најважније да има добар однос с породицом, испуњен љубављу и разговором о љубави и нежности, и да је то лепо, а не срамота. Једино тако може увек да буде срећан и у складу са собом - истакла је Нина Радуловић.

Након развода од Лечића, који се десио 2017. године, једини изабраник ког је водитељка представила јавности био је тенисер Филип Крајиновић. Забављали су се нешто више од годину дана, а онда је уследио раскид.

- Остали смо у добрим односима. Нину веома поштујем, радо се сећам наших тренутака. Много сам научио у тој вези, верујем да је и она. Није нам разлика у годинама представљала проблем, различити приоритети и животни ритмови су нас раздвојили. Увек ћу је подржавати, шта год буде требало, бићу ту за њу - рекао је тада Крајиновић за медије.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".