Хапшење се догодило у улици Светозара Папића, када је Интервентна јединица 92 случајно налетела на осумњичену.

- Интервентна јединица у уторак је патролирала овим крајем града и у једном тренутку приметили су како се нешто покреће из жбуња. Тада су се припадници МУП приближили ниском растињу видели су Наду В. која је у том тренутку бацила ранац - каже извор из истраге и додаје:

- Када су је опколили и узели ранац у њему нашли дрогу, вагицу, али нож.

МУП Србије поводом случаја баке дилерке огласио се саопштењем, где су између осталог навели да су у акцији учествовали припадници МУП у Београду, Интервентне јединице 92 и ПС Земун у сарадњи са Вишеим јавним тужилаштвом у Београду.

Фото: МУП

 

- Полиција је осумњичену затекла поред пута у шуми у Земуну са ранцем, у коме је пронађено око 400 грама беле прашкасте материје за коју се сумња да је амфетамин, као и дигитална вагица - стоји у саопштењу МУП, где додају да се осумњиченој на терет ставља кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Комшије ухапшене дилерке кажу за Курир да су прво шокиране њеним разлогом хапшења.

- Крајње смо изненађени да је Нада диловала дрогу. Живимо у лудом времену, али је она увек деловало поштено и фини, и никада не би могли да је повежемо са криминалом - кажу они и додају да полиција никада није закуцала на њихова врата.

- Наша Нада је некада радила у ГСП и возила је трамвај. Храмље, носи штап и живи са сином, док њен други син живи и ради у Словенији, где је основао породицу.

Да је осумњичена нађена у шуми са ранцем, комшије објашњавају да се она није одвајала од њега.

- Ранац је увек носила са собом и нигде није ишла без њега. Додуше нисмо знали чиме се баве син и она, али су наводно увек трговали с нечим, а сада знамо и с чим. Живели су скромно и повучено, а на месту ге је ухапшена Нада има башту - кажу житељи овог дела Земуна.

- Одавно имају башту у том делу шуме која се налази преко ауто-пута и сеју нешто. Није искључено да је то марихуана. Изненади се човек када сазна да заправо нема појма ко живи у њиховом окружењу.

Осумњиченој је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведена надлежном тужилаштву.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".