Манекенка и модна дизајнерка ће са синовима, двогодишњим Алексејом и седмомесечним Теодором, бодрити вереника Луку Јовића на Светском првенству у фудбалу. Након тога их очекује организација велике свадбе у Београду, после које ће радити на беби.

- Деца и ја ускоро идемо у Катар да бодримо Луку и "орлове" на Светском првенству! Он је спремнији него икад и једва чека да такмичење почне! Надам се да ће српска репрезентација да освоји трофеј или макар да стигне до завршнице Мундијала - прича Софија и додаје да нападачу Фиорентине много значи подршка породице.

Фото: АТА имагес

 

- Има велики ослонац у мени и то му прија. Уопште није нервозан пред велика такмичења, па нема трему ни пред Катар. Заиста је диван муж, отац и спортиста.

Њихов старији син Алексеј наследио је љубав према фудбалу од оца.

- Већ је луд за тим спортом, иако има само две године. Лука и он сваки дан играју фудбал и увек га научи нечему новом. Када порасте, сам ће да одлучи да ли ће се професионално бавити тим спортом. Најважније је да оно што буде радио, ради с љубављу - сматра манекенка.

Фото: Принтскрин Инстаграм/sofijamilo

 

После СП у Катару, Софију и Луку чекају нове обавезе. Они ће се венчати у Београду.

- Хтели смо да правимо свадбу овог пролећа, али ми је то било компликовано јер сам дојила Теодора. Зато смо је померили за пролеће следеће године - прича Милошевићева и додаје да је Лука убеђује да што пре добију још једно дете:

- Последње две године сам стално била трудна, па ми треба мала пауза. Кад прође свадба, онда ћемо да радимо и на трећем детету. Било би лепо да, после два сина, добијемо и једну девојчицу. Лука би волео да има четворо деце са мном. Пошто има сина из првог брака, то је петоро! Ја бих да се зауставимо на троје, али он машта о великој породици.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Венчање Мирослава Радуљице

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".