Раде на својоим тезгама у околини Пожаревца продаје разноразне ствари за кућу и не стиди се тога: 

- Мој тата продаје тоалет-папир на пијаци. И не само то, већ и хиљаду неких дрангулија, батерије за сатове, сијалице, боце за плин... Различите ситнице. Наравно, не мора да ради и већ 15 година га молим да престане, али он не жели. Воли да има посао и свој динар. То га одржава у животу. Бавио се тиме и пре него што сам постала популарна - написала је певачица на Твитеру.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је истакла да је поносна на свог оца који се труди да живи од свог новца који заради: 

- Њему је на првом месту дружење са људима, јер то обожава. Они на пијацу доносе гибанице, плин да кувају кафу, а често праве и гулаш. Ма мој ћале је легенда какве нема! Једном је била цича зима, сви у дебелим јакнама, а он кува гулаш - написала је Манојловићева и додала да је Раде изузетно вредан човек:

- Он је од ујутру до увече на њиви или се бави аутомехаником, а четвртком, суботом и недељом ради на пијацама у околним селима. Завидим му што је толико вредан...

Према њеним  речима од посла на пијаци, Раде је могао  да заради за целу породицу: 

Фото: Инстаграм принтскрин/_marija_manojlovic_

 

- Раније је могло фино да се заради од тога. Лепо смо живели, али сад ми се тата жали да је продаја опала. Последњих месеци има четири пута мање пазаре него раније, јер се пијацом прошета десетак људи. Некад је одлазио да ради у шест ујутру и враћао се у један после подне, а сад оде у седам и до девет је готов. Нема народа. Можда пијаце у градовима имају већи промет, али у селима не...

Када је била девојчица и певачица је учествовала са оцем у продаји: 

- Једва сам чекала пијачни дан, јер је за мене био велики доживљај када ме тата поведе са собом. Најбољи пазар је имао када смо сестра Маја и ја стајале поред њега. Долазили су сеоски момчићи који су куповали од њега и оно што им не треба. Тата је био поносан на ћерке. Чак је лепио моје постере на комби из ког је продавао док сам се такмичила у "Звездама Гранда". Био је главна фаца - прича Рада.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".